Firemné blogy

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pár slov na začiatok

firemne-blogy.blog.sk je študentský projekt. Ako už z jeho názvu vyplýva, zameriava sa na firemné blogy a ich využitie v dnešnej dobe.
Blogovanie sa v posledných rokoch čoraz viac rozmáha a mnohé, najmä zahraničné firmy, si uvedomujú jeho skrytý potenciál. Pri tak vysokej konkurencii, aká sa na dnešnom trhu nachádza, sa oplatí siahnuť po novom komunikačnom nástroji akým je blog. Ako správne využívať blog pre firemné účely, aké sú jeho výhody, či nevýhody a mnoho ďalších otázok, sa budem snažiť zodpovedať práve prostredníctvom tohto blogu.
Volám sa Lucia Simonová a som študentkou FMK UCM v Trnave. Tento blog som založila pre potreby písania mojej diplomovej práce, ktorej témou je Marketingová komunikácia a Internet s bližším zameraním na firemné blogy. Mojím cieľom je predovšetkým zvýšiť informovanosť o možnostiach využívania firemných blogov. Zároveň sa budem snažiť vytvoriť databázu slovenských firemných blogov. Preto ak budete mať nejakú pripomienku, otázku či informáciu, ktorá by bola k téme, budem rada, ak sa o ňu podelíte.

nezaradené | stály odkaz

Komentáre

  1. Firemný blog
    Firemné blogy sú super vec púodla mna, aspon ukažete svojmu publiku, že sa rozuimete naozaj do danej problermatiky a to je podstatné. My sa v https://www.housepro.sk/ už odhodlávame k tomzu kus dlhšie, ale nejak nikdy na to nevyjde čas :D
    publikované: 10.01.2022 13:53:37 | autor: Daniel (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014